ESKİŞEHİR / TEPEBAŞI - Mustafa Kemal Ortaokulu

Mrt

Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezî sınavı, 4 Haziran 2023 tarihinde yapılacak.

Kas

"Öğrenciler AEEE Topluyor!" kampanyası ile öğrencilerde e-atık yönetimi farkındalığı oluşturmak amaçlanmaktadır. Bu çerçevede kampanyaya katılan okullardaki öğrencilerden evlerinde bulunan e-atıkları ve kullanıcısı için faydalı kullanım ömrünü tamamlamış ancak yeniden kullanıma uygun olan cihazları okullarına getirmeleri istenmektedir. Böylelikle öğrencilerde geri dönüşüm ve yeniden kullanım hakkında farkındalık oluşturmak hedeflenmektedir. Kampanaya bitiş tarihi 2 Mayıs 2023 olup, siz de elektronik atıklarınızı okulumuza getirerek kampanyaya destek olabilirsiniz.

Kas

Tüm Türkiye aynı anda 12 Kasım 2022 saat 18.57 Çök - Kapan - Tutun hareketi ile deprem tatbikatı gerçekleştirecektir.

Eyl

Tepebaşı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün 01.09.2022 tarih ve E-94264179-199-56283838 sayılı OLUR'u ile Tepabaşı Mustafa Kemal İlkokulu / Ortaokulu 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Zaman Çizelgesi

Gençlik Haftası Uçurtma Şenliği

Nis

Millî Eğitim Bakanlığınca bu yıl 4 Eylül 2022 tarihinde gerçekleştirilecek olan İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı Başvuru ve Uygulama Kılavuzu yayımlandı. Adaylar sınav başvurularını, 21 Nisan-13 Mayıs 2022 tarihleri arasında gerçekleştirecek.