ESKİŞEHİR / TEPEBAŞI - Mustafa Kemal Ortaokulu

Kas

"Sıfır Atık" Projesi Cumhurbaşkanlığınca başlatılan ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yürütülen; israfın önlenmesini, kaynakların daha verimli kullanılmasını, oluşan atığın miktarının azaltılmasını, etkin toplama sisteminin kurulmasını, atıkların geri dönüştürülmesini kapsayan atık önleme yaklaşımı olarak tanımlanan bir hedeftir. Bu nedenle Tepebaşı ilçesi genelinde Atık Pil Toplama Kampanyası düzenlenmektedir. 30 Nisan 2022 tarihinde kadar atık pillerinizi okulumuzda bulunan atık pil kutularına atarak kampanyaya katılabilirsiniz.

Mrt

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı kayıt planlaması çerçevesinde başvuru sayısının belirlenmesi, başvuru, kontenjan işlemlerinin etkin, etkili ve verimli yürütülebilmesi ve kayıt işlemlerinin belirtilen ilkeler çerçevesinde yapılabilmesi amacıyla Anadolu Üniversitesi personelinden; velisi bulunduğu öğrencisini 2022-2023 eğitim ve öğretim yılı 5. Sınıfına okulumuzda eğitime devam etmesini isteyenlerin ön kayıt başvuruları 11 Nisan 2022 – 15 Nisan 2022 tarihleri arasında alınacaktır.

Kas

Ekm

Sınıf Öğretmenimiz Hülya ŞENER'in annesi vefat etmiştir. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine başsağlığı dileriz.

Ekm

27 Ekim 2021 Çarşamba günü saat 13.30'da aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere Eskişehir / Tepebaşı / Mustafa Kemal İlkokulu/Ortaokulu Okul-Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı yapılacaktır. Belirtilen gün ve saatte okulumuz çok amaçlı salonunda hazır bulunmanızı ÖNEMLE rica ederiz.