ESKİŞEHİR / TEPEBAŞI - Mustafa Kemal Ortaokulu

GÜVENLİ İNTERNET KULLANIMI

Görünen yüzüyle internette bugün İletişim, bilgiye ulaşma, eğlence, bankacılık, alışveriş ve diğer pek çok şeyi yapabiliyoruz. Peki, internette başka neler var? Suçlar, suçlular, dolandırıcılar, istismarcılar, siber zorbalar, tacizciler, teşhirler... Teknoloji hızla gelişirken, sanal alemin görünmeyen, bu karanlık yüzünde olanlar da artarak devam ediyor.

06-04-2021

BİZİM YUNUS E TWINNING PROJESİ KAPSAMINDA YAPILAN GÜVENLİ İNTERNET ÇALIŞMALARI

Okulumuzun kurucu olarak yürüttüğü Bizim Yunus Projesi 31.01.2021 tarihinde başlamıştır. Proje çalışmalarının başında proje ekibi "9 Şubat Güvenli İnternet Günü" kapsamında bazı e-güvenlik çalışmaları yapmışlardır. Bu çalışmaları tanıtmak için bir video hazırlanmıştır.

Güvenli İnternet Günü Etkinliklerimiz EUROPE CODE WEEK 2021 kapsamında başarı sertifikasıyla ödüllendirilmiştir.

04-04-2021

ADIM ADIM SCRATCH E TWINNING PROJESİ KAPSAMINDA YAPILAN GÜVENLİ İNTERNET ÇALIŞMALARI

E-GÜVENLİK TEMALI PUZZLE ÇALIŞMALARIMIZ

VELİLERİMİZ İÇİN HAZIRLADIĞIMIZ İNTERNET GÜVENLİĞİ EBOOK ÇALIŞMAMIZ.

Yayın: 06.04.2021 - Güncelleme: 24.01.2023 11:29 - Görüntülenme: 202